Voor mensen die bewuster in het leven willen staan

Verzamelpuntcorrectie

Wat is het Verzamelpunt?

Het Verzamelpunt is het middelpunt van het menselijk energiesysteem – een zeer helder punt met intense energie – en iedereen heeft er één. Bij de geboorte bevindt het Verzamelpunt zich in de navelstreek en gedurende de eerste zeven jaar verplaatst het zich naar boven. De Verzamelpuntlocatie
van de lichamelijk en geestelijk gezonde volwassene ligt dicht bij de thymusklier (op het borstbeen, net boven het hart). Wanneer het tijdstip van overlijden nadert, zakt het Verzamelpunt weer in de richting van de navel.

Balans

Als het Verzamelpunt op de juiste plek ter hoogte van de thymus zit, ben je over het algemeen goed in balans. Door dingen in je leven die heel veel energie vragen (bv. stress, een trauma, ziekte e.d.) kan het Verzamelpunt verschuiven en ontstaat een verstoord energie-systeem, wat lichamelijke, emotionele, mentale, energetische, of psychische klachten tot gevolg kan hebben.

Wat is een Verzamelpuntcorrectie?

Een Verzamelpuntcorrectie is een methode waarmee het Verzamelpunt weer naar het middelpunt, op de thymus, teruggezet wordt. Een reset als het ware van je energiesysteem, dat je terugbrengt naar je optimale energetische toestand. Na correctie gaat de energie zonder afwijking door het lichaam stromen, waardoor een flink aantal klachten kunnen verdwijnen.
Een Verzamelpunt correctie brengt iemand geestelijk en lichamelijk in balans waardoor organen onmiddellijk beter gaan functioneren en je met hernieuwde energie effectiever je pad kunt lopen/vinden.

Vertrouwd zijn met de juiste locatie en het geregeld corrigeren van het Verzamelpunt kunnen de persoonlijke ontwikkeling versnellen en psychische en fysieke capaciteiten verbeteren.
De correctie kan een perfecte start en basis zijn voor herstel en kan ook toegepast worden voordat een therapie, operatie, of andere ingreep ondergaan wordt.
Sommige personen voelen niets na een correctie, anderen voelen zich direct opgelucht en ontspannen.
Ook kan men zich even wat duizelig voelen, of het even erg warm hebben. De stem kan anders klinken en vaak kijken mensen stralend uit de ogen.

Rustig aan

De eerste drie dagen na een correctie is het verstandig rustig aan te doen en geen alcohol of geestverruimende middelen te gebruiken. Dit om te voorkomen dat het Verzamelpunt terugschiet naar zijn oude locatie. Ook kun je je wat grieperig of moe voelen en emoties kunnen heftiger zijn.

Bij de correctie is een controle na 2 weken inbegrepen, om te kijken of het Verzamelpunt nog op de juiste plek zit. Is het Verzamelpunt verschoven, dan wordt opnieuw een correctie uitgevoerd. Deze gaat sneller dan de eerste keer.

Dit is een bijdrage van Monique Huisman van praktijk In je eigen kracht staan.

Advertentie praktijk Oss
Ga naar de website van Pure Spirit! Gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige kinderen en volwassenen.
Tip! Narcisme en hooggevoeligheid
Eigen website?
Websites voor spirituele ondernemers, persoonlijk en betaalbaar. Bezoek onze website.
Facebook