Voor mensen die bewuster in het leven willen staan

Reconnective Healing en The Reconnection

Reconnective healing en The Reconnection

Reconnectieve energie is in 1993 bij toeval ontdekt door de Amerikaanse chiropractor Eric Pearl.

Tijdens het uitoefenen van zijn praktijk bleek hij plots met een ongebruikelijke ‘gift’ in de vorm van genezende energie gezegend te zijn, waardoor onverwachte genezingen plaatsvonden bij zijn cliënten.Healing

Inmiddels is duidelijk dat er niet alleen uitwisseling van energie plaatsvindt, maar ook van licht en informatie. Het is dus méér dan energie alleen; de bandbreedte is groter. Daarom spreekt men over frequenties.

De effectiviteit van deze reconnectieve energie is ondertussen zowel door vele praktijkervaringen als door onderzoek in wetenschappelijke laboratoria uitgebreid aangetoond. Er zijn bijvoorbeeld metingen verricht tijdens seminars, waaruit is gebleken dat, zodra je met deze frequenties in aanraking komt, je lichaam verandert, je hersengolven veranderen, je hartgolven veranderen en je gammastralen veranderen. (Voor uitgebreidere informatie ).

Er zijn twee verschillende toepassingen waarin de Reconnectieve energie wordt gebruikt, te weten Reconnective Healing en The Reconnection:

Reconnective Healing

Reconnective Healing is een krachtige, nieuwe vorm van healing, die ons op verschillende niveau’s in balans kan brengen: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. In welke vorm of volgorde zich dat bij iemand zal voltrekken, is onvoorspelbaar. Er lijken blokkades weg te vallen, waardoor mensen in een diepere verbinding met zichzelf en met hun omgeving komen en het contact met het zelfhelend vermogen van het lichaam kan worden hersteld.
Een tot drie sessies worden aanbevolen, waarna het goed is om de healing de tijd te geven om zich te ontvouwen.

The Reconnection

The Reconnection, of De Persoonlijke Reconnectie, gebruikt dezelfde helende frequenties als Reconnective Healing, maar met een specifiek doel: het versnellen van de evolutie en het levenspad van de persoon.
Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam namelijk verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. Lang geleden, in de loop der tijden, zijn wij los geraakt van deze lijnen.

Met de Persoonlijke Reconnectie worden deze verbindingen hersteld, waardoor we de nieuwe trillingsniveau’s en frequenties kunnen gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk onze evolutie.
Het brengt je een diep weten, inspiratie en kracht, waardoor je levenspad en bestemming zich veel duidelijker aftekenen. Wat niet meer past, wordt achtergelaten.

De Persoonlijke Reconnectie is een éénmalig proces (‘once in a lifetime’) bestaande uit twee sessies, bij voorkeur op twee aaneengesloten dagen (maximaal vier dagen ertussen).
Eric Pearl beschrijft zijn ervaringen met Reconnective Healing® in het boek: ‘De Reconnectie: Heel Anderen, Heel Jezelf ‘.

Deze bijdrage werd geleverd door Monique Huisman van Praktijk In je eigen kracht staan

Advertentie praktijk Oss
Ga naar de website van Pure Spirit! Gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige kinderen en volwassenen.
Tip! Narcisme en hooggevoeligheid
Eigen website?
Websites voor spirituele ondernemers, persoonlijk en betaalbaar. Bezoek onze website.
Facebook