Voor mensen die bewuster in het leven willen staan

Interview met Jacqueline van Veggel, Happiness2you

Interview

Over het algemeen vind ik het heel erg leuk om te interviewen.
De mensen zijn “kei” interessant en vaak erg authentiek.

Het volgende interview sprong er een beetje uit.
De positieve energie die er hing, bleef nog uren naderhand bij mij hangen.

Terwijl ik het juist van dit onderwerp niet had verwacht.

Kennismaking

Ik werd hartelijk welkom geheten door Jacqueline en een klein jong katje.
De thee was gauw gezet en we lieten er geen gras over groeien en raakten in gesprek.

Ik vertelde over mijn achtergrond en die van de website, maar al heel gauw nam Jacqueline het gesprek over en vertelde over de virtuele maagband.

Ik had de website van Jacqueline al bekeken en was het meest geïnteresseerd in Quantum Touch en Omega healing.
De virtuele maagband leek mij meer iets voor een gezondheidswebsite, maar niets bleek minder waar.

Virtuele maagband

Terwijl Jacqueline aan het praten was verscheen er een enthousiaste lach op haar gezicht, die er gedurende ons hele gesprek niet meer van af te poetsen was.

Ik vroeg me af of de virtuele maagband wel iets was voor de website van Spiritualiteit-in-oss.nl. Jacqueline vond juist dit erg geschikt voor de website. Vanwege het feit dat er geen echte maagband werd gezet, maar een virtuele. Een echte operatie is niet nodig terwijl de resultaten geweldig zijn. Het is een spirituele manier van afvallen.

Door mijn hoofd schoten de vele reclames van diëten die allemaal beloofden dat zij voor goede resultaten zouden zorgen.
Geflankeerd door gephotoshopte afbeeldingen van vrouwen die het bewijs moesten zijn voor het succes van het dieet.

Jacqueline heeft zelf ook een virtuele maagband laten zetten, met succes. En ik herinnerde me de foto’s op haar website waar ze laat zien hoe ze vóór de maagband eruit zag en hoe erná (zie foto rechts).

En zoals ze voor me zat, zag ze er nòg vele malen beter uit!

Een betere ambassadrice kan ze niet zijn voor de virtuele maagband.

Hoe werkt dat nu zo’n virtuele maagband?

Allereerst moet je begrijpen dat veel diëten mislukken omdat ze gebaseerd zijn op wilskracht in plaats van geestkracht. Daarnaast zijn er nog een aantal saboterende mechanismen (bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld) bezig om het je extra moeilijk te maken.

Als je bewuste in controle zou zijn, zou het leven een stuk makkelijker zijn, omdat we dan precies zouden doen wat we weten dat goed voor ons is. In jouw bewustzijn bevindt zich ook je wilskracht. Jouw wilskracht is heel erg krachtig, het nadeel van je wilskracht is dat je jezelf er continu aan moet herinneren het te gebruiken, het is niet automatisch. Denk maar aan de goede voornemens bijv. aan het begin van het jaar. Op het moment dat je verslapt, neemt het onbewuste het weer over en verval je in oude gewoonten.

Het programma dat Jacqueline aanbiedt bestaat uit audiosessies en een slaapprogramma van 100 dagen. Deze hulpmiddelen zorgen er niet alleen voor dat je het gevoel hebt dat je maag veel kleiner is en daardoor ook minder trek hebt, maar het zorgt er ook voor dat emotioneel eten tot het verleden gaat horen en dat je veel lekkerder in je vel komt te zitten. Het is een spirituele manier van afvallen.

Omdat je elke dag naar audiosessies moet luisteren voordat je naar bed gaat en als je net wakker wordt (want dan ben je het meest ontvankelijk) moet ik denken aan hersenspoelen. Ik vraag dan ook aan Jacqueline of het inderdaad met hersenspoelen te maken heeft. Ze bevestigd dit.

In Nederland zijn er maar 6 mensen die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een virtuele maagband. Jacqueline is hier een van!

Wil je hierover meer weten, bekijk dan haar website waarop Jacqueline beschreven heeft hoe dat het werkt

Omega Healing

Oorsprong

Omega Healing, een ander aspect van genezing dat Jacqueline kan aanbieden is ook ontwikkeld door dr Roy Martina. Zijn naam doet bij mij belletjes rinkelen. Ik ken hem ergens van …. Klopt, zegt Jacqueline. Hij is vroeger op de televisie geweest met Tineke de Nooij in een reclamefilmpje waar veel ophef over is geweest.

Omega Healing is een methode waarmee je je onderbewustzijn op één lijn brengt met je bewustzijn.

Volgens de Omega Healing saboteert je onderbewustzijn je bewustzijn, zodat je niet kan bereiken wat je wel graag zou willen bereiken.
Maar omdat je vaak niet weet wat er in je onderbewustzijn gaande is, is Omega Healing een methode om blokkades en sabotages op te sporen en weg te halen.

Ook voor de Omega Healing bestaan audiosessies om de healing te ondersteunen.

De opleiding die Jacqueline voor Omega Healing heeft gevolgd was een vrij intensieve. Ze heeft hiervoor 4 modules van 5 dagen gevolgd. Elke dag had ze van 10 tot 22.00 uur les.  Hier heeft ze o.a. ook trance sessie coaching geleerd die ze ook toepast bij de virtuele maagband.

Quantum Touch

De website van Jacqueline beschrijft Quantum Touch als volgt:

Quantum Touch is een methode van healing die uitgaat van het zelfgenezende vermogen van ons lichaam. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de trilling van onze energie, welke door middel van ademhalings- en bewustzijnstechnieken naar een hoger peil wordt gebracht om vervolgens te worden aangeboden.

In feite geeft iemand die aan Quantum Touch doet de “zieke” de mogelijkheid om zichzelf te genezen.

Jacqueline vindt dit een wonderbaarlijke methode. Door middel van een simpele aanraking kan bijvoorbeeld scheefgroei (scoloriose) hersteld worden. Je voelt als het ware de botten naar de juiste positie schuiven.

Migraine kan op deze manier bijvoorbeeld ook genezen worden omdat de oorzaak vaak een scheve schedelrand is, en deze ook  rechtgezet kan worden.

Engelen

Jacqueline werkt ook met Engelen. Deze geven energieën door. Heeft een cliënt een bepaalde klacht, dan roept ze de Engel of overledene op die de cliënt het beste kan helpen.

Matrix Energetix

Jacqueline werkt ook nog eens met Matrix Energetix.
Dit is een raamwerk met drukpunten die gebruik maken van de energieën om de mensen heen.

En of dit nog niet genoeg is, is Jacqueline gestart met Acupressuur.
Zodat ze steeds meer terug kan grijpen op een scala van behandelingsmethodes om een cliënt met specifieke hulpvragen te kunnen helpen.

Jacqueline, bedankt voor het interview en succes met je praktijk!

Bekijk de website van Jacqueline en haar praktijkpagina.

Advertentie praktijk Oss
Ga naar de website van Pure Spirit! Gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige kinderen en volwassenen.
Tip! Narcisme en hooggevoeligheid
Eigen website?
Websites voor spirituele ondernemers, persoonlijk en betaalbaar. Bezoek onze website.
Facebook