Voor mensen die bewuster in het leven willen staan

Astrologie

Het astrologische mensbeeld

De astrologie ziet de mens niet alleen maar opgebouwd uit erfelijke aanleg en milieu – invloeden, maar ook vanuit de toestand van ons zonnestelsel op het tijdstip van de geboorte. Hierbij worden de planeten als de oorsprong van de wezenskrachten gezien, waar de mens zowel uit bestaat als ook over kan beschikken.

Solar-SystemDeze wezenskrachten laten zich – al naar gelang hun positie in de dierenriem en hun verhouding tot elkaar – in individueel verschillende vormen zien. De aspecten karakteriseren de verhouding van de wezenskrachten tot elkaar; de met de geboorteplaats refererende plaatsing van de planeten geeft de duidelijkheid over hun relaties met de twaalf levensgebieden, welke door de huizen worden aangegeven.

In de interpretatie en synthese van de desbetreffende “bestanddelen” (planeten), hun “eigenschappen” (elemente, dierenriemteken, huizen) en hun dynamiek onder elkaar (aspecten) ontwerpt de astrologie, uitgaande van het geboortehoroscoop, een volledig, omvattend beeld van de individuele mens en zijn ontwikkelingspotentieel.

(Bron: Astro)


Gecertificeerde ondernemers gespecialiseerd in Astrologie in Oss:

Hier kan een link naar je website staan als je een gecertificeerde Astroloog bent.

Ondernemers gespecialiseerd in Astrologie in Oss:

Hier kan een link naar je website staan als je een Astroloog bent.

Advertentie praktijk Oss
Ga naar de website van Pure Spirit! Gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige kinderen en volwassenen.
Tip! Narcisme en hooggevoeligheid
Eigen website?
Websites voor spirituele ondernemers, persoonlijk en betaalbaar. Bezoek onze website.
Facebook